Sur tant störs av jollrande baby

​Jag tror knappt detta har hänt!


Sigrid ligger i min famn och sparkar, hon är på gott humör och jollrar högljutt (vi sitter i barnvagnen). Hon har tutten men spottar ut den upprepade gånger eftersom hon har så mycket att ”säga”. Mitt i allt säger tanten brevid. 
– kan du inte få tyst på ungen? Hon stör ju oss andra. Då går det en blixt genom mig och jag svarar:

-Hur täcks du? Du sitter här och dricker vin mitt på blanka dagen och klagar på att min baby jollrar? Tanten svarar att hon är på väg på semester och vill njuta lite vin och lugn. Sarkastiskt önskar jag henne en trevlig semester.

Då reser sig kvinnan i bänken bakom och säger. 

-Barnet stör inte oss på något vis, dessutom är detta barnvagnen, inte restaurangvagnen! 

Tack kära medsyster för hjälpen. Sigrid jollrar vidare en stund innan hon somnar skönt i mammas famn.

2 reaktioner till “Sur tant störs av jollrande baby

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s