Synlighet & Marimekkos tapeter

SPONSORERAT INNEHÅLL

Aveo har haft Marimekkos tapeter i sitt sortiment en tid nu men det verkar som om ganska få vet om det. Därför tänkte jag passa på att tipsa alla som gillar Marimekko och skulle vilja ha deras mönster på väggen hemma. Ta kontakt med Aveo shoppen på shop@aveo.fi och erbjud dem bilder och eller synlighet. Du får säkert till en deal där! Du behöver inte nödvändigtvis ha en blogg för jag hörde tjejerna på kontoret nämna att de har brist på snygga interiörbilder med just Marimekkos tapeter.

Skärmavbild 2016-07-20 kl. 19.26.47

Sponsorerat innehåll

Det här med reklam. Jag vill självklart att du hellre köper dina tapeter hos Aveo än hos konkurrenterna. Jag vill att bönderna låter Lanttjänst plocka sina stenar och sköta deras gårdar. Jag önskar att alla mina företag ska gå så bra som möjligt. Jag tycker inte att det är fult, dåligt eller obefogat att jag ger dem synlighet, tvärtom, jag tycker det är det mest självklara som finns.

De inlägg som är reklam eller som jag hellre skulle kalla dem, synlighetshjälp, kommer att få en text högst upp precis som detta inlägg fått.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s