Nya tag!

Malin Båtmästar länkade idag in till min blogg och det gav mig den knuff som jag väntat på! Dags att börja skriva igen, om mina tre barn, våra tre bolag, javisst ett nytt företag är på gång, mer om det lite senare. Självklart ska jag skriva om min fina man och vårt liv i största allmänhet.

Inriktning är den samma, företagande och familjeliv, men jag hoppas att jag växt en smula, blivit modigare, ärligare och klokare!

Nu kör vi! Välkommen med igen!

13173734_10153647138420679_9221898744730617788_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s