Kungen, Drottningen och freden

Sitter på tåget på väg ner till Helsingfors och Hanaholmen. Det är fjärde gången jag besöker dem och varje gång har jag återvämt hem med ny kunskap och ny inspiration. Idag är programmet affärsinriktat med flera duktiga talare på kommande. Dessutom ska Sveriges Kung och Drottning delta i en del av programmet. Jag bara myser här i restaurangvagnen.Att bygga nätverk för fred

Vänskap mellan länder har blivit viktigare i det oroliga Europa vi nu lever i. Att jobba för en bestående fred mellan våra grannländer låter högtflygande. Men det är enkelt. Vi gör det genom att känna, gilla och våga lita på människor utanför vårt lands gränser. Genom affärer, politik och semesterresor. Genom att ha kunskap om varandra och genom att se till att vi njuter av trevliga middagar tillsammans.

Idag ska jag dra mitt nätverkande fredsstrå till stacken. Glad att jag får chansen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s