Ofattbart bra träningsresultat.

Sedan årskiftet så tränar Aveos kontorsgäng varje måndag morgon på Wasa Sports Club. Vi kör ett styrketränings pass där var och en fokuserar på de muskelgrupper den bäst behöver stärka. Vi har inte förvandlats till ett gäng muskelknuttar men däremot har vi slagit friskhets rekord. Vi har under hela januari och februari 1 (!) sjukfrånvarodag fördelat på 9 personer. Det är ju helt otroligt. Detta resultat beror ju naturligtvis också till en del på tur. MEN, ju mer rätt saker man gör, desto mer tur har man också eller hur? Om vi skulle ligga på genomsnittet eller 4% sjukfrånvaro, så hade vi under denna tid haft omkring 15 dagar sjukskrivningar. Tänk vilken mängd strul vi undgått.

Jag rekommenderar ALLA som funderar på hur man ska få mer energi, fart och glädje i sitt kontorsgäng att testa detta.

Anna i Bottniahallen

En reaktion till “Ofattbart bra träningsresultat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s