Utan språk. Utan nätverk. Och utan vinterskor.

Imorgon kommer jag att vara hos Simons Hus i Vörå och ta emot möbler KL 10-14. Vi behöver leksaker, barnvagnar och möbler. (mera specifik lista finns här) Helt enkelt sådant som behövs för att underlätta starten för de flyktingar som kommer att flytta till Korsholm nu i november.

Tänk om det var jag som kom? Utan språk. Utan nätverk. Och utan vinterskor. Att komma till smällkalla Finland. Där det är tyst, noggrannt och byråkratiskt. Där vi är blyga och lite deprimerande vintertid. Skulle jag klara av det? Skulle någon hjälpa mig? Jag hoppas det. Jag hoppas det kommer många hjälpsamma människor imorgon.

Simons och Aveo

3 reaktioner till “Utan språk. Utan nätverk. Och utan vinterskor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s