Kräv njutning av investeringarna!

När Hannes var liten köpte vi lite skog i Evijärvi. Skogen ska bli våra barns ”boägg” och i vinter ska Mikael fixa upp delar av den. Det behöver gallras, röjas och avverkas lite om vart annat. Jag har mer och mer blivit av den åsikten att investeringar oberoende av tillgångsslag ska medföra njutning i stunden. Annars är det bortkastade pengar.

IMG_0856
Bilden är tagen hos 7am, de har det skogslikt i sitt mötesrum tack vare en härlig bildtapet.

Börsen ger mig för lite njutning

Flera människor i min närhet är intresserade av börsen och jag kan bokstavligen känna hur de njuter av att få prata om den senaste utvecklingen där. För mig ger börsen just ingenting. Jag är intresserad av företagande och läser affärstidningar dagligen men att själv hålla på där. Näj, det dog i Hanken det där. Eller kanske det var på grund av att jag gjort några rent av värdelösa placeringar i unga år. Misstagen tog död på börsivern. Köpte bland annat Talentum och Elisa, äsch då! 🙂

Nå hur som helst. Skogen ger mig lugn, motion, trygghet och svamp. Å allt detta genast! Förhoppningsvis ger den avkastning åt Hannes och Signe en dag! Den som lever får se. Nu ska vi åka dit på svampjakt!

Njut av detta underbara söndagsväder allihopa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s