Human 2 Human – En kväll om det magiska mellan människor: Kommunikation

En Korholms politiker satt och körde traktor i Vassor när telefonen ringde och självaste Ingvar Kamprad var på tråden. Politikern heter Stig Beijar och han hade fattat pennan och skrivit brev åt Ingvar i hopp om att få IKEA till Österbotten. Det är flera år sen men jag är fortfarande imponerad av initiativet.
5d8204ed512d8bc60476c25375a66c6c3c7552d7
Klicka på programmet för att se en fullstor version.
Human 2 Human är ett seminarium som handlar om kommunikation, budskap och om att nå fram till människor. Allt händer människor emellan. Om du vill påverka din omgivning och är intresserad av alla de otaliga sätt vi idag kan kommunicera på, ja då kommer du att trivas på Ritz denna kväll!

Vad kvällen kommer att bjuda på

Lars Rosenblad kommer att prata kring kärnbudskap och hur du når ut med dem. Tack vare sin livslånga arbetserfarenhet känner Lars igen en nyhet. Han vet hur man tar den över nyhetströskeln.
Själv kommer jag att visa rent konkret vad som funkat bäst för mina företag. Aveo har en marknadsföringsbudget som är betydligt mindre än genomsnittet i vår branch. Ändå har vi lyckats profilera oss. Jag ska på 30 minuter leverara svaret på frågan: Varför det? Jag kommer att ta fram de 20 bästa kampanjerna vi gjort hittills. Vilka saker har ökat försäljningen för mina bolag.
Kommunikationsgurun Laura tar oss med på en resa in i framtiden. Vad kommer efter Facebook och Twitter? Är det ens väsentligt? Hur påverkas jag som individ? Vad händer när vi kräver allt mer skräddarsydd service? Är det på bekostnaden av att vi också måste ge ut mera information om oss själva? Laura har jobbat bland annat med Dermoshops online synlighet. Hon är en av pionjärerna inom det enorma hav vi idag kallar sociala medier. Vi avslutar med en diskussionen ”what next”. Vart är vi på väg. Hur gör vi för att lyckas i tuffa tider? Är framgångsreseptet annorlunda pga. Konjunkturen.

Du är också med och startar ett nytt företag

Alla pengar går oavkortat till grundandet av portalen Työpaikalla.fi som jag och Ritva Södergård kommer att starta i januari 2015. Om du väljer att spendera den här kvällen med oss så gör du mig och Ritva väldigt glada. Det blir en intressant kväll! Det lovar jag. Ta med dig dina visitkort. Det blir också mingel IRL (In Real Life). Av den befintliga gästlistan att dömma så kommer många intressanta människor att delta!

Du är så välkommen!

 

2 reaktioner till “Human 2 Human – En kväll om det magiska mellan människor: Kommunikation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s