Vi tänker bevisa för Finlands folk att det är lönsamt att må bra!

Under mina 9 år på Aveo har jag märkt att det behövs mer än sunt förnuft för att få igenom ett beslut som ökar välmåendet på arbetsplatsen. Det behövs ofta siffror och välgrundade argument. Det behövs kunskap om varför vi är lönsammare för våra företag om vi mår bra. Men det räcker inte med endast tråkig fakta. Det ska vara tydligt och lätt framställt så att alla kan ta kunskapen till sig. Du kanske tycker att det här låter riktigt tråkigt. För mig är arbetsplatsvälmående det mest fasinerande jag vet inom företagande. Välmående på arbetsplatsen vinner alla på! Win – Win – Win. Det njuter jag av! Både ekonomen och världsräddaren får sitt.

tyopaikalla-h2h-fb-cover

I höst är 5 år sedan jag sist startade ett bolag, nu är det dags igen! Mina barn är inte bebisar längre så jag har tid att satsa vissa kvällar och helger på en nyfödd företagsbeibis. I januari ser informationsportalen työpaikalla.fi / påjobbet.fi dagens ljus. Spännande tider!

För att samla in startkapital till det nya företaget ordnar vi ett seminarium på Ritz den 7.10.2014. Det kostar 39,- att delta och alla pengar går oavkortat till att finansiera starten av portalen. Mer om seminariet imorgon! Ifall du redan nu vill veta mer så kan du klicka här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s