Det finns ett behov av en bloggmamma!

IMG_3186
Et skönt vardagsrum planerat av min kollega Annina Hattula. Här skulle man säkert få goda affärsidéer!

Häftigt säger jag bara! Jag som bara fick ett infall och tänkte att en bloggmamma skulle säkert behövas. Å det visade det sig att det verkligen finns ett behov av. Tack till alla som tagit kontakt med mig. Om jag ärligt granskar min tidtabell så kan jag konstatera att jag just nu är mitt upp i grundandet av ett annat nytt företag. Mer om det imorgon! Det betyder att jag tyvärr inte just precis nu har tid att köra igång affärsidén ”bloggmamma”. Men kanske någon annan ekonomiskt och mediamässigt kunnig person kunde axla rollen? Det kan ju vara en bloggpappa också!

Att spåna idéer över en bit mat har jag alltid tid med!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s