Fin belöning efter grisskit och skavsår

I helgen har jag varit och hjälpt min man att sköta om ett svinstall. Det var inte första gången men det är ca. 15 år sen sist. Jag är ju född på ett jordbruk där svinuppfödning var huvudinkomstkälla. Ändå var jag nervös när jag gick in i de första boxarna, ca 10 stora nyfikna grisar per box. Men det kom snabbt tillbaka, jag städade på för glatta livet och idag fick jag sätta Compeed på båda tummarna för att kunna följa med och jobba. I och med detta har jag också vunnit ett vad!!!

Jag har tjatat en tid om att vi ska ringa träningsföretaget YourCoach. För två år sen så tränade vi tillsammans med PTn Johan en gång i veckan. Det var kul och gav resultat. Det vill jag göra igen. Mikael har varit lite svårflörtad. Men i fredags sa han plötsligt att om jag hjälper honom i grishuset så tränar han tillsammans med mig. DEAL.

Nu sitter jag här och myser. Fingarna luktar gris och skavsåren på tummarna är stora som 20 centare, men det är det värt. I morgon ringer jag Johan!

IMG_1986

2 reaktioner till “Fin belöning efter grisskit och skavsår

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s