Får en företagsledare uppmana sin personal att rösta i EU-Valet ?

Rösta på arbetstid

 

Jag har faktiskt gått så långt som att uppmana min personal att gå och poströsta på arbetstid.  Den 14.5 i samband med lunchen kan den som vill rösta på arbetstid. Jag tycker det är viktigt att rösta, att vara med och påverka och bry sig om de vindar som blåser i vårt samhälle. Det är viktigare att vi bryr oss, än vad vi sen exakt bry oss om. De farligaste människorna i vårt samhälle är kanske inte extremisterna utan de passiva som låter de extrema hållas? Trots att vi inte uppmanar någon att rösta varken si eller så är det ändå lite känsligt detta ämne. Vad exakt får man göra som företagare? Vad tycker du?

En reaktion till “Får en företagsledare uppmana sin personal att rösta i EU-Valet ?

  1. Att min farfar spenderade nästan 5 år i armen har säkert influerat mig. Jag skulle inte kunna tänka mig att inte utnyttja min rösträtt. Eftersom det för mig är ett sätt att visa respekt för min farfars gärning.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s